top of page

BUN VENIT!

Ne face plăcere să vă invităm la prima ediție a Conferinței de Fibroză Chistică Transilvania, organizată cu sprijinului Asociației Împreună pentru Patrick în colaborare cu Mihăiță Bariz.

 

Pe parcursul acestor două zile vom avea deosebita plăcere de ne întâlni cu lectori renumiți, vom afla noi abordări în tratamentul fibrozei chistice și vom putea valoriza experiențele practice și metodologice ale medicilor din acest domeniu.

 

De asemenea ne bucurăm că am reunit medici din diferite specializări: pediatrii, pneumologi, medici de specialitate, chirurgi, orl-isti, psihologi, medici de familie, rezidenți și studenți.

 

Totodată este o bucurie, atât pentru noi cât și pentru părinții/aparținătorii pacienților de fibroză chistică pentru ocazia de a se întâlni cu medicii specialiști, de a discuta despre reușitele de până acum, de a împărtăși experiențe, de a afla noi informații, răspunsuri și obiectivele de viitor din domeniul fibrozei chistice.

 

În cadrul conferinței se vor atinge subiecte de patologii frecvente -protocolul în fibroză chistică, importanța fizioterapiei, nutriția în bolile respiratorii dar și teme noi, precum aspecte chirurgicale în fibroză chistică, tratamentul cu noile modulatoare Orkambi, Kalydeco, Trikafta și legătura dintre medicii specialiști și medicii de familie.

 

Ne bucurăm de faptul că ne vom întâlni pentru a schimba opinii asupra ultimelor actualități și ne foarte bucurăm că avem oportunitatea de a continua să ne perfecționăm împreună în dorința de a crește calitatea actului medical din România. Vă invităm să fiți alături de noi până la final și sperăm ca acest eveniment să depășească așteptările dumneavoastră.

 

Vă mulțumim!

 

 

TERMEN DE

           ÎNSCRIERE

RSVP

15

IANUARIE  2023

ÎNSCRIERE
CADRE  MEDICALE

ÎNSCRIERE
PĂRINȚI / APARȚINĂTORI

Get Tickets
bottom of page